4 Şubat 2015 Çarşamba

League of Legends Taktikleri

League of Legends Genel Taktikleri 

- Lol son yılların birden sağlam bir oynayıcı kitlesi oluşturmuş olup hala daha hayran kitlesinin üstüne katmaya başaran bir RİOT GAMES oyunudur. Riot Games tarafından öncü olarak tasarlanan oyun sezondan sezona koşmaktadır .. Lol bir üstünlğk oyunu değil bir strateji oyunudur yani eskiden otnadığımız metin 2 ve knight benzeri bir oyun değildir..
- Oyun içi duruma bakarsak üç farklı oyun modu olup farklı stratejilere açık bir oyundur
- 100'ü aşkın değişik heroyla farklı metodlar denemek ayruıbir zevk olacaktır.. Genellikle lol kullanıcıları hero seçiminde birbirinden değişik çok hero olduğu için zorlanmaktadır . 




   Size önerim alıcağınız heroda eğlenebileceğiniz bi hero olmasını dillendirin. Kendi kişilik karakterinize uygun karakterler alırsanız hem oyunun gerçekliği artar hem de oyundan aldığınız zevk paha biçilemez olacaktır .. Hırslı ve pest etmeyi sevmiyorsanız Tryndemareyi alabilirsiniz .. Eğlenerek öldürmek istiyorsanız Fizz güzel bi seçim olacaktır .. Ama unutmayın ki her hero aynı zorlukta değildir bazıları taktiksel açıdan iyidir ama çok zordur onlarıda göz önünde bulundurun yoksa sıkılırsınız


Emin olun seviceğiniz , bazen bağrınıza basacağınız bazende onu korumak için her zorluğa katlanabiliceğiniz bi hero bulucaksınız ..
- Aldığınız heroyu iyi sindirmeye çalışın . Onu iyi tanıyın ve iyi bağ kurun . Çünkü heronuzu tanımazsanız kötü oynarsınız buda sizin canınızı sıkar . Başka sorunuz olursa buradan sorabilirsiniz blogu detaylandırmak istemediğim bildiğiniz üzere çok geniş bir çerçeve :)


ADALET MEYDANLARINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE !!

BİZ YAZANLARIZ