6 Mart 2015 Cuma

Nikki Benz İzle

Nikki Benz izle için doğru yerdesin.Nikki Benz izle burada.Nikki Benz izle için siteye girin.

Nikki Benz, 1981 doğumlu olup Ukrayna ve Kanada kanı taşımaktadır. Şu anda 33 yaşında olan Nikki Benz'in özellikle 2000 li yılların başında kendisiyle beraber bir kaç yetişkin film yıldızıyla sektöre yön verdi.Bugüne kadar 217 filmde oynayan Nikki Benz, meslektaşlarının aksine çok fazla filmde oynamamaktadır.







Lexi Belle İzle

Lexi Belle izle için doğru yerdesin.Lexi Belle izle burada.Lexi Belle izle için siteye girin.

Lexi Belle, 1987 yılında Amerika'da doğan ünlü film yıldızı. 18 yaşından itibaren filmlerde rol almaya başlayan Lexi Belle bugüne kadar tam 556 filmde rol almıştır.2006 yılından itibaren sektörde aktif olarak çalışan film yıldızı bir çok ilki gerçekleştirmesiyle bilinir.Özellikle filmlerde sert sahnelerde oynamaktan çekinmeyen lexi, bir çok siyahi ile film çekmiştir.





5 Mart 2015 Perşembe

Aletta Ocean İzle

Aletta Ocean izle için doğru yerdesin.Aletta Ocean izle burada.Aletta Ocean izle için siteye girin.

Aletta Ocean, Macaristan'dan çıkarak dünyaca üne ulaşmış sayılı yetişkin film yıldızlarından birisidir.Özellikle Macaristan'da katıldığı yarışmayla adından söz ettiren film yıldızı daha sonra modelliğe başlamıştır. 1987 yılında doğan Aletta Ocean modellikten sonra yetişkin filmlerde oynamaya yaklaşık 6 ay sonra karar vermiştir.




Black Angelika İzle

Black Angelika izle için doğru yerdesin.Black Angelika izle burada.Black Angelika izle için siteye girin.

Black Angelika, adıyla tanınan yetişkin film yıldızı aslen Romanyalıdır. Vücudunda filmleri esnasında göze çarpan iki dövmesi mevcuttu.Bu dövmeler Çincedir ve anlamları ''Aşk'' ve ''Hayat''tır.163 cm boyunda olan ve 48 kg ağırlığında olan Black Angelika bugüne kadar tam 143 filmde oynamıştır.




4 Mart 2015 Çarşamba

Sunny Leone İzle

Sunny Leone izle için doğru yerdesin.Sunny Leone izle burada.Sunny leone izle için siteye girin.

Sunny Leone, 33 yaşında Kanada-Hint karışımı bir ailenin kızı olarak Kanada'da doğmuştur. 2010 yılında maxim dergisi tarafından 2010 yılın en iyi 12 adet yetişkin film yıldızı arasında gösterilmiştir.Bugüne kadar 100'den fazla filmde oynayan Sunny Leone, özellikle dolgun hatlarıyla Hintli fanları tarafından ilgiyle takip edilmektedir.Ülkemizde de oldukça popüler olan film yıldızının film harici iş kadınlığı sıfatıda bulunmaktadır.



Madison ivy izle

Madison ivy izle için doğru yerdesin.Madison ivy izle burada.Madison ivy izle için siteye girin.

Madison ivy, Almanya doğan Amerika'da ikamet eden ünlü model ve film yıldızıdır.Son yıllarda en göze batan ve en iyi çıkış yapan film yıldızlardan birisinin olmasının en büyük nedeni, film çekimlerinde kendini her şeyiyle vermesidir. 2009 yılında göğüs büyütme ameliyatı olan Madison ivy ayrıca bir yoga eğitmenidir.



Tera Patrick İzle

Tera Patrick izle için doğru yerdesin.Tera Patrick izle burada.Tera Patrick izle için siteye girin.

Tera Patrick, 1976 Montana doğumlu ünlü yetişkin film yıldızı. İnternetin yaygınlanmaya başladığı ilk yıllarda oldukça popüler olan Tera Patrick, günümüzde kariyerine sık devam etmektedir.Yaklaşık 130 filmi bulunan yıldızın özellikle 2000'li yılların başlarında sektörün en ünlü yıldızı herkes tarafından kabul edilmektedir.



2 Mart 2015 Pazartesi

Beeg Dns

Beeg dns için doğru yerdesiniz.Beeg dns artık çok kolay.Beeg dns ile rahatça siteye girin.

Beeg, yetişkin film yayını yapan siteler arasında kalitesiyle öne çıkan, karmaşa içerisinde kaybolmayacağınız nadide bir sitedir.Türkiye'de yasaklanan ilk yetişkin film sitelerinden birisi olma nedeniyle çok fazla bilinmemektedir.Ancak istatistiklerine baktığımızda Dünya'da en fazla giriş yapılan 30 yetişkin içeriğe sahip portalı arasındadır.






Drtuber Dns

Drtuber dns için doğru yerdesiniz.Drtuber dns artık çok kolay.Drtuber dns ile rahatça siteye girin.

Drtuber, alman kökenli en temiz içeriğe sahip olduğuna inanılan büyük yetişkin film portallarından birisidir. Özellikle xhamster'ın ülkemizde yasaklanmasının ardından revaçta bir site olan drtuber'ın da yasaklanması uzun sürmedi.Çoğu kullanıcıya göre drtuber, xhamster sitesinden sonra dünyanın en kaliteli içeriğe sahip yetişkin film portalıdır.






Alexis Texas İzle

Alexis Texas izle için doğru yerdesin.Alexis Texas izle burada.Alexis Texas izle için siteye girin.

Alexis Texas, 21 yaşında girdiği yetişkin film sektöründe oldukça başarılı olmuştur.Vücud hatlarındaki dolgunluk onu meslektaşlarından daha farklı bir noktaya getirmiştir. Dolgun vücudu sayesinde ilginç filmlerde yer aldı.





Stoya İzle

Stoya izle için doğru yerdesin.Stoya izle burada.Stoya izle için siteye girin.

Stoya, ülkemizde 18 yaşına girmesinden itibaren ilgiyle takip edilen yetişkin film yıldızıdır. Stoya internette yapılan araştırmalara göre kendi alanında ülkemizde en fazla takip edilen ve en çok üne sahip 1-2 film yıldızından birisidir.





Tori Black İzle

Tori Black izle için doğru yerdesin.Tori Black izle burada.Tori Black izle için siteye girin.

Tori Black, lise eğitiminin ardından bavulunu toplayarak evinden ayrılıp yetişkin film sektörüne giren ve başarılı olan sayılı film yıldızlarındandır. İstekli olmasının en büyük göstergelerinden birisi yüzlerce filmde oynaması. O kadar fazla filmde oynadı ki Tori Black filmi izlemeyen insan sayısı çok azdır.



Kayden Kross İzle

Kayden kross izle için doğru yerdesin.Kayden Kross izle burada.Kayden Kross izle için siteye girin.

Kayden Kross, İsveç kökenli Amerikan'ın en popüler sarışın yetişkin film yıldızlarından birisidir. 1985 yılında doğan Kayden bugüne kadar 200'den fazla filmde oynamıştır. Filmlerin yanısıra modellikte yapan Kayden Kross yaptığı açıklamada ateist olduğunu belirtmiştir.



1 Mart 2015 Pazar

Asa Akira İzle

Asa Akira izle için doğru yerdesin.Asa akira izle burada.Asa Akira izle için siteye girin.

Asa Akira, Amerikalı ünlü film yıldızıdır. 29 yaşında Asa Akira bugüne kadar 100'den fazla filmde rol almıştır.Genellikle lezbiyen ve sert kategorilerinde performansı olan film yıldızının tüm dünyada hatrı sayılı bir takipçi kitlesi bulunmakta.




BİZ YAZANLARIZ